Coneixes els nostres serveis en gestió fiscal, laboral i comptable?

gestoria

Sabies que com a associat/associada a la CTAC-Autònoms, pots gaudir de preus especials en els serveis de gestió fiscal, laboral i comptable?
La CTAC ofereix als seus associats/associades els serveis professionals de gestió fiscal, laboral i comptable, per tal de complir amb les obligacions amb les Administracions Públiques, a més d’un suport en matèria d’assessorament.

 

Arriba la primera comanda o prestació de serveis i moltes vegades no sabem per on començar amb la factura. Si el número de factura, si està exempta d’IVA, que fer amb la Retenció, i després passa comptes amb Hisenda! Cada trimestre estem obligats a regularitzar la nostra situació de l’activitat que duem a terme o bé amb el model d’Iva o d’altres, rep un bon assessorament i gestió fiscal amb els professionals de la nostra organització.

Si tenim la necessitat de contractar en l’àmbit mercantil o bé laboral, t’elaborem els contractes, els registrem, en cas d’assalariats els donem d’alta, et fem les fulles de salaris, entre d’altres.

De vegades, per al tipus de risc que pugui comportar la nostra activitat, decidim muntar una societat, aquesta està obligada a dur la comptabilitat segons el Codi de Comerç adaptada al Pla General de Comptabilitat, amb nosaltres trobaràs aquest servei.

Serveis de suport professional i atenció personalitzada pels treballadors i treballadores autònomes!

Si vols més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres al 93 327 14 98 o bé, ctac@catalunya.ugt.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.