CTAC a BizBarcelona

Bizbarcelona oferirà solucions perquè pimes i emprenedors accelerin els seus negocis

 La quarta edició de Bizbarcelona, el saló de Fira de Barcelona per a pimes, emprenedors i autònoms, torna amb una extensa gamma de solucions reals que contribuiran al creixement de les petites i mitjanes empreses així com a la creació de nous negocis. Per a això, Bizbarcelona 2014, que tindrà lloc els dies 4 i 5 de juny, ha concedit un especial protagonisme a l’exportació, les vies de finançament,

l’e-commerce o les franquícies com a eines que contribueixen a l’impuls econòmic d’aquest tipus de negocis.

Bizbarcelona s’ha convertit en tan sols tres edicions en l’esdeveniment de referència per al món de la petita i mitjana empresa i de l’emprenedoria gràcies al seu plantejament  eminentment pràctic en el qual els visitants poden trobar solucions a totes les seves inquietuds i necessitats. Amb 328 ponents, 178 conferències i workshops, i diverses àrees d’assessorament i networking, el saló comptarà amb cinc blocs temàtics: vendes i internacionalització; màrqueting 2.0, xarxes socials i e-commerce; finançament i gestió empresarial; innovació en productes i serveis i noves tendències i oportunitats.

En el panell de ponents, destaca la participació de Manel Sort, director de l’estudi a Barcelona de King, companyia capdavantera en jocs socials online i creadora del popular Candy Crush; Carlota Pí, cofounder de Holaluz; Josep Maria Lloreda, president de KH Lloreda; o Javier Alvira, director de Market Place d’Amazon Espanya, entre d’altres.

Durant dos dies a l’any, es reuneixen en un mateix punt totes aquelles entitats que donen suport a les empreses en el procés de creixement i consolidació al mercat, com a les persones amb idees de negoci. Des de l’espai d’Assessorament Empresarial, coordinat per l’Ajuntament de Barcelona, una vintena d’entitats oferiran consell expert en diferents àmbits. En aquest sentit, també es presentarà al saló el mapa de l’ecosistema emprenedor de la ciutat, impulsat per Barcelona Activa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*