Encara no li has fet un cop d’ull al nostre catàleg Formatiu? a que esperes!

catàleg 2017La CTAC, som l’ Organització sindical més representativa del col.lectiu de Treballadors i Treballadores Autònomes a Catalunya,  a més de la nostre tasca de defensa  dels seus drets, intentem articular i aportar aquelles iniciatives que condueixin a una major cohesió social del col·lectiu.

Quan aquestes articulacions es fan sobre un conjunt, són guies bàsiques com la que el lector avui té a les seves mans; per tant suposa un gran pas en la creació dels anomenats mapes d’autònoms, mapes que ens permetran actuar amb més exactitud i poder fer front a problemes que, ara com ara, se circumscriuen a l’àmbit supramunicipal.

El col.lectiu que actualment es de 544.049 autònoms/es al conjunt de Catalunya, suposa el 20 % dels treballadors en actiu i el 12 % del PIB català. Per l’organització que presideixo aquestes dades tenen un valor molt important. Primer de tot, perquè ens ofereix una mapa real dels treballadors autònoms. Aquest mapa ens descriu les diferents figures de treballadors autònoms que existeixen, quin és actualment el seu nivell de cobertura social i quines són les seves principals mancances, el seu nivell de formació, quina opinió tenen del paper de l’Administració pública en general, i quin pes tenen respecte de la població activa. Però, per la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya, aquesta anàlisi suposa tenir una guia per seguir treballant en la direcció correcta, donar resposta als principals temes que afecten la seva realitat i millorar dia rere dia l’assessorament al col·lectiu. I també per l’Administració, perquè a partir d’aquesta eina pot desenvolupar les polítiques més addients.

Per això, el disseny de les nostres càpsules formatives, són bàsiques per ser una eina que realment doni suport des de la proximitat al col·lectiu d’autònoms amb una millora professional. 

Sandra Zapatero

Presidenta CTAC Autònoms-UGT

si vols més información: contacta amb la Vanessa López a l’a/a vlopez@catalunya.ugt.org o bé 93 327 14 98

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.