Finalitzat el període de presentació de sol·licituds de l’ajut de 2.000 euros per a persones treballadores autònomes un cop arribades a les 10.000 previstes.

finalitza ajuda

Aquest migdia el Govern ha donat per finalitzat el període de presentació de sol·licituds de l’ajut de 2.000 euros per a persones treballadores autònomes un cop arribades a les 10.000 previstes.

Les properes setmanes es procedirà al pagament de l’ajut, que el Govern dona a les persones autònomes afectades per les conseqüències econòmiques de la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.

El termini per presentar la sol·licitud ha finalitzat un cop s’ha superat el nombre de 10.000 sol·licituds presentades, la qual cosa exhaureix el pressupost de 20 milions d’euros addicionals que el Govern ha destinat a aquest ajut d’urgència.

L’objectiu de l’ajut de 2.000 euros és afavorir el manteniment de l’activitat econòmica i pal·liar els efectes econòmics de la pandèmia d’aquest col·lectiu.

Els 20 milions d’euros d’aquest ajut d’urgència s’afegeixen als ajuts de 7,5 milions d’euros aprovats passat mes de març, que va beneficiar 8.869 persones autònomes.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies estudiarà l’ampliació d’aquest ajut i un nou mecanisme perquè no es reprodueixen les incidències informàtiques d’aquest procediment.

Des de la CTAC-AUTÒNMS sol.licitem que s’ampli aquesta linia d’ajudes amb la finalitat que pugui donar cobertura als autònoms i autònomes més vulnerables que no han tingut opció a ser dels 10.000 primers, i per tant no han pogut accedir a l’ajut.

CTAC-AUTÒNOMS apunta que no han calgut més de 24 hores per esgotar les ajudes, i això ens fa preveure que necessitarem més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*