Jornada a Manresa de la Garantia Juvenil

garantialEl Govern de l’estat, va aprovar l’any 2013 la implantació a Espanya del programa Europeu de Garantia Juvenil. Aquest té l’objectiu de facilitar l’accés dels joves fins a 29 anys al mercat de treball i així assegurar que tots els joves que es troben en desocupació o no estan realitzant estudis puguin rebre en un termini determinat una oferta d’ocupació, d’educació o deformació.

Són els joves que s’han donat a denominar “ninis”, perquè al moment de la seva inscripció com a beneficiaris ni cursen estudis ni realitzen un treball o pràctica professional.

L’objectiu de CTAC-UPTA, en col·laboració amb la Direcció general del Treball Autònom, de l’Economia Social i de la RSE del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, és la que els joves que es trobin en aquesta situació i que tinguin intenció d’estudiar una solució a través de l’autoocupació puguin accedir a un mòdul mínim de formació d’almenys 90 hores i posteriorment es beneficiïn de les ajudes previstes, com la de la tarifa plana de pagament a la Seguretat Social.
Per a això, en les trobades, difondrà la necessitat d’accedir al Sistema de Garantia Juvenil per inscriure’s i rebre ofertes dels diferents agents públics o entitats col·laboradores.

L’acte és celebrarà a Manresa el proper 25/11/15, de 12h a 14h en la seu de l’Oficina Jove del Bages, C/Sant Blai, 14 de Manresa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.