La Fundació puntCAT posa en marxa professionals.cat

professionals cat

Es tracta d’un programa per dotar d’un web presència gratuït als professionals que ho vulguin.

 

Aquest projecte està dirigit als professionals i autònoms que vulguin tenir el seu primer web presència a Internet. L’objectiu d’aquest nou programa és dotar de visibilitat i de competitivitat els professionals del territori a l’hora que fer créixer la presència de la llengua catalana en l’àmbit professional en l’entorn digital.

Fundació puntCAT ofereix als professionals lloc web presència gratuït i el seu allotjament als servidor durant un any pel preu de l’adquisició del domini .cat (8 euros). Un equip tècnic de la Fundació elaborarà el web presència en català, amb disseny responsiu i informació bàsica del negoci: descripció des serveis, imatges, geolocalització, dades de contacte i enllaços a xarxes socials per a qui ho desitgi.

Aquest servei també compta amb la col·laboració de TermCAT que posa a disposició dels professionals terminologia específica per a cada sector a través del web www.professionals.cat.

La primera acció d’aquest programa es farà amb la col·laboració del Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona, que oferirà aquest servei als seus col·legiats.

La Fundació puntCAT també ofereix la possibilitat de fer un lloc web més elaborat amb més prestacions per un cost de 354 euros a través dels dissenyadors i programadors adherits a la plataforma www.TICCENTRAL.cat.

Professionals.cat compta també la col·laboració de la Generalitat de Catalunya a través de la Direcció de Política Lingüística del Departament de Cultura, la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital del Departament de la Presidència i el Consorci de Comerç Artesania i Moda del Departament d’Empresa i Coneixement.

Et deixem el seu contacte: professionals.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.