Obrim les portes al Consolidat: les eines i els instruments necessaris per mantenir la teva activitat davant la irrupció de la COVID-19. T’apuntes?

1Obrim les portes al Consolidat, subvencionat pel departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya,

L’objecte d’aquesta iniciativa és promoure la consolidació, el creixement i la reinvenció del treball autònom com a eina per millorar la competitivitat dels negocis de persones treballadores autònomes i lluitar contra la destrucció d’ocupació autònoma. Té la voluntat d’oferir als autònoms les eines i els instruments necessaris per mantenir el seu negoci davant la irrupció de la COVID-19.

Vols Consolidar la teva activitat com a treballador o treballadora autònoma?

I rebre assessorament i formació de forma personalitzada i de forma gratuïta?

Apunta’t-hi! Les places són Limitades. T’hi esperem!!!

Per a la nostra entitat, la CTAC- Autònoms, el col·lectiu d’autònoms és primordial i clau, mereix tota la nostra atenció i lluita tant en la defensa dels seus drets, com en la prestació i oferta de serveis d’assessorament, formació i gestió.

Per aquest motiu, des de CTAC-Autònoms posem al teu abast el PROGRAMA CONSOLIDA’T de suport a la consolidació, l’enfortiment i la re invenció del treball autònom.

Aquest PROGRAMA té per objectiu principalment l’assessorament personalitzat i la formació orientada a la millora de la gestió empresarial  així com l’adaptabilitat i/o transformació per la COVID-19.

Està previst que hi participin 76 persones autònomes de tot Catalunya, que seran assessorades per consultors i formadors expertes durant un període de 9 mesos i que rebran formació especialitzada en matèries tant rellevants i necessàries, com el màrqueting digital, la comunicació, la gestió eficaç del temps, la gestió comercial, el creixement personal, els aspectes jurídics, el Mindfunless l’elaboració de pressupostos i gestió econòmica, Networking sectorialitzat i la introducció a l’activitat econòmica, entre d’altres.

Els participants interessats en el projecte han de complir els següents requisits:

  • Persones treballadores autònomes d’alta d’activitat en el seu negoci, en el moment de la inscripció.
  • Persones Treballadores Autònomes Econòmicament Dependents (TRADE)
  • S’inclouen els treballadors autònoms societaris integrats en una societat civil privada, una comunitat de béns o societat limitada sempre que no tinguin més de 4 persones contractades ni una facturació superior a 500.000€
  • Persones treballadores autònomes que han cessat la seva activitat  i volen dur a terme un nou projecte de treball autònom.
  • Persones treballadores autònomes familiars col·laboradors.

Si compleixes amb aquests requisits, pots adreçar-te a nosaltres per tal de fer la sol·licitud oficial de participació al programa!

Per a més informació contacta amb CTAC-Autònoms:
www.autonoms.com
Vanessa López:
vlopez@catalunya.ugt.org  / ctac@catalunya.ugt.org

93 327 14 98

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.