Parlament de Catalunya: Comissió d’Estudi del Treball Autònom (CETA)

PARLAMENTCOMAPREIXENÇA

El passat 11/10/18, amb la totalitat dels grups parlamentaris i comissió impulsada per la nostra organització, es creà la comissió d’estudi del Treball Autònom amb l’objecte d’estudi de les mesures i les polítiques que es poden impulsar per als treballadors autònoms i la proposta dels canvis legislatius necessaris per a abordar i millorar els problemes que puguin tenir aquests treballadors a Catalunya, amb el màxim afavoriment de llur desenvolupament i llur tasca, i de manera que es doni veu a aquest sector tant important que avui se situa en 554.000 treballadors autònoms i autònomes.

Durant aquest mesos, s’han fet diverses compareixences des de tots els àmbits i sectors com la Inspecció de Treball, la Direcció General de Relacions Laborals, Universitats, altres associacions que reuneixen autònoms, magistrats, amb la finalitat d’obtenir un estudi complert, per poder executar-lo.

Per aquest motiu, i per tal d’abordar i analitzar mesures i polítiques que es poden impulsar per el nostre col·lectiu, us deixem la compareixença de la Presidenta de CTAC-Autònoms, Sra. Sandra Zapatero, que podeu veure mitjançant el canal parlament, en aquest mateix enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.