PATACADA DE L’OCUPACIÓ AUTÒNOMA AL MES DE GENER

dades gener 18

L’ampliació de la Tarifa Plana de 6 a 12 mesos, no ha sorgit efecte en el primer mes de l’any.

Les dades ens diuen que malauradament, a Catalunya perdem 2.368 Actius en el primer mes de l’any, dels quals 1463 corresponien al  Barcelonès, 448 a les comarques Gironines, 344 en la demarcació de Tarragona i 113 a les Terres Lleidatanes.

Majoritàriament el Comerç, seguit de l’hostaleria i la construcció, son els sectors d’activitat que més sofreixen la destrucció d’ocupació del nostre col.lectiu.

Els models de treball estan canviant vertiginosament  i cal ajudar-los per tal d’adaptar el col.lectiu a les noves tendències del mercat.

Les noves mesures de la Llei de Reformes Urgents al Treball Autònom, i les xifres de destrucció d’aquest mes de gener, ens fan aturar-nos i demanar novament als Grups Parlamentaris, que escoltin les nostres propostes, per tal de revisar les polítiques que fins aleshores s’estan duent a terme, amb la finalitat de millorar-les i adaptar-les a les necessitats reals del col.lectiu que durant tant temps estem denunciant, i evitar l’empobriment dels treballadors i treballadores autònomes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.