Taller d’eines de català per a autònoms/es

Taller d’eines de català per a autònoms

En aliança amb el Servei Lingüístic de la UGT de Catalunya organitzem aquesta activitat als associats i associades de la CTAC – Autònoms.

Us presentem el contingut d’aquest taller “exprés”, obert a tothom, que tindrà lloc el dijous, 8 de febrer, a les 13 h, en format virtual (per Zoom).

  • Taller d’eines de català per a autònoms
  • Dijous, 8 de febrer de 2024
  • De 13.00 a 13.45 h
  • En línia (per Zoom, s’enviarà amb uns dies d’antelació, per correu electrònic)

Els nostres textos també són la nostra imatge. Aquest “taller exprés” et donarà eines per a:

Millorar la qualitat dels textos que produeixes (cartes, documents administratius, comercials, catàlegs, elements de màrqueting, etc.).

Trobar solucions pràctiques per a emergències lingüístiques. Treure el millor profit dels correctors i traductors automàtics multilingües.

Accedir a models de documents, formularis i plantilles ja redactades, adaptables i gratuïtes.

Treure més partit del Word a l’hora d’escriure (activar/desactivar l’autocorrecció, canviar l’idioma, revisar textos, ampliar el diccionari…).

A més, et facilitarem un seguit de recursos en línia gratuïts per resoldre dubtes (ortogràfics, de vocabulari…). I a la part final del taller podrem resoldre els dubtes lingüístics que tinguis a l’hora de redactar (fes-ne llista!). Si s’esgota el temps disponible, te’ls respondrem posteriorment per correu electrònic.

INSCRIPCIÓ:

Per inscriure-s’hi cal confirmar nom, cognoms, professió i correu electrònic a ctac@catalunya.ugt.org o bé al telèfon 93 327 14 98

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada