#YaSomosFuturo, event que té lloc aquesta tarda a les 16h al NH Constanza de Barcelona!

ctac

EL DIRECTOR GENERAL DE RELACIONS LABORALS I QUALITAT EN EL TREBALL, JUNT AMB EL PRESIDENT D’UPTA ESPAÑA I LA PRESIDENTA DE LA CTAC-AUTÒNOMS, INAUGUREN LA TROBADA #YASOMOSFUTURO AVUI A  BARCELONA

 

És el quart event del moviment per el desenvolupament dels autònoms, i professionals, que arriba a Barcelona aquesta tarda a les 16h.

 

#YaSomosFuturo celebra la seva quarta trobada, que comptarà amb una Obertura Institucional on intervindran el Sr. Enric Vinaixa, Director General de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Eduardo Abad, President d’UPTA España, i la Sra. Sandra Zapatero, Presidenta de la Confederació  de Treballadors Autònoms de Catalunya – CTAC, a més, hi haurà un magnífic grup d’experts en les matèries que concerneixen diàriament a aquest col·lectiu, completant així l’agenda formativa.

 

Una sessió de networking per fer negocis i conèixer solucions i un afterwork que posarà fi a la trobada, i que el seu objectiu és recolzar, impulsar i connectar als professionals i lluitar per donar a conèixer la importància d’aquests com a motors de l’economia, l’ocupació i la societat.
“#YaSomosFuturo” és un moviment promogut per petits empresaris, autònoms i professionals, dels àmbits privat i associatiu. L’objectiu és unir i establir llaços col·laboratius entre empresaris i col·lectius per fer més fàcil el camí de la transformació constant”, explica Sr. Eduardo Abad, President d’UPTA.
Aquesta trobada, promoguda per la Neurona, en col·laboració amb UPTA , la Unió de Professionals i Treballadors Autònoms, Infoautónomos, plataforma especialitzada en informació i gestió d’autònoms.
La gestió empresarial, la digitalització, els problemes de fiscalitat i la gestió comercial seran els temes principals de la sessió, que abordaran Sr. Sebastián Reyna, Professor en IFTA, (Institut per a la Formació del Treballador Autònom) UPTA; Sr. Juan Miguel Herrero, Soci -Director Comercial i

 

Màrqueting de la Neurona; Sra. Carmen Prieto, Directora de Gestió Tècnica i Verificació de Fundae – Fundació Estatal per a la Formació en l’Ocupació; Sr.Chema Martínez, Consultor de Màrqueting Digital i Sr. Marcelo Vázquez, CEO  de Infoautónomos completant així la jornada a Barcelona.
Aquest esdeveniment forma part d’un Road Xou que recorrerà a més de Barcelona, València, Bilbao, Màlaga i Madrid durant el mes de novembre .
Més informació a la web del www.yasomosfuturo.com

La CTAC-Autònoms impulsa aquest moviment!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.