Recollida solidària de joguines de l’Avalot i la UGT de Catalunya

joguines2015

L’Avalot – Joves de la UGT de Catalunya organitza per segon any la Recollida solidària de joguines, aquesta vegada conjuntament amb l’AMIC i la Secretaria de Suport a les Persones Aturades de la UGT de Catalunya.

Aquesta recollida pretén fer arribar als infants una il·lusió en forma de joguina, i es per això que necessitem de la teva solidaritat. La pobresa que fa uns anys semblava es tractés d’una cosa llunyana, cada dia es més presents a les llars de famílies treballadores, és per això que a més de voler continuar treballant amb diferents entitats, la fem extensible a als nostres afiliats/des que es trobin en situació econòmica de necessitat i que ho tinguin complicat per arribar a fi de mes, i més encara assumir despeses extres en aquestes dates.

  • Les joguines poden ser noves o de segona mà, però és imprescindible que estiguin en bon estat.
  • Els punts de recollida estaran situats a la seu de la UGT (Rambla del Raval, 29-35), l’AMIC (Rambla de Santa Mònica, 10) i l’Avalot (Rambla del Raval / Plaça de Manuel Vázquez Montalbán, 4).
  • L’entrega es farà de forma provisional el dia 4 de gener a la seu de la UGT de la Rambla de Santa Mònica, 10.

Us animem a recollir joguines als vostres centres de treball!

Més informació:
Avalot – Joves de la UGT de Catalunya
Plaça de Manuel Vázquez Montalbán, 4 – Barcelona
93 304 68 18
avalot@catalunya.ugt.org
www.avalot.cat

nadal_joguines2015

Comments are closed.