Desconvocada la vaga al Grupo RENFE a l’espera de la negociació amb la nova direcció de l’empresa

A la reunió celebrada a Madrid ahir, 12 de juliol, entre el Comitè de Vaga de la UGT del Grupo RENFE de Catalunya i la nova Direcció de l’empresa, es va arribar a l’acord de suspendre les jornades de vaga convocades per a juliol i agost en els trens d’alta velocitat, llarga distància, mitja distància i rodalies.

El conflicte queda obert pendent del resultat de les negociacions que es reprendran el mes de setembre per solucionar el greu problema de personal a Catalunya i tancar un acord la primera quinzena d’octubre.

El Sindicat Ferroviari de la UGT de Catalunya fa un vot de confiança a la nova Direcció del Grupo RENFE per resoldre el problema endèmic de falta de personal a Catalunya, desconvoca les jornades de vaga i s’emplaça a la reunió prevista al setembre, també per minimitzar els inconvenients que la convocatòria de vaga produiria als usuaris i usuàries d’aquest servei en temporada de més afluència de viatgers.

La reivindicació de l’increment de plantilla queda oberta i subjecta a les negociacions amb l’empresa el mes de setembre que, en el cas de no conduir a acord, abocaran a reprendre i incrementar les mobilitzacions a final d’any.

Comments are closed.