1 de Maig: “El futur del Treball és nostre”

imatge_1-de-maig_2023-1024x576

Com cada any, en motiu del 1r de maig, dia internacional dels treballadors i les treballadores, la UGT de Catalunya ha convocat vàries mobilitzacions per tot el territori sota el lema d’Apujar salaris, abaixar preus, repartir beneficis”.

Per part del sindicat es col denunciar el bloqueig patronal dels convenis, l’excés de beneficis per part de les empreses que suposen l’augment de la inflació, volem exigir que les persones siguin el centre de les polítiques públiques, denunciem també el cost de l’acomiadament a Espanya i mantenim el concepte de “salari o conflicte” i apostem per la construcció d’un futur digne amb pensions garantides.

Podeu descarregar-vos el manifest, aquí.

– Barcelona:
12h, Manifestació des de la Plaça Urquinaona, cantonada Ronda Sant Pere fins a la Plaça de Correus.
A les 14h durem a terme la botifarrada davant de la seu de la UGT de Catalunya, a la Rambla del Raval.
Podeu consultar el cartell aquí.
– Girona: 
12h, Manifestació des de la Plaça Independència fins a la Plaça del Vi.
Podeu consultar el cartell aquí.
– Tarragona: 
10h, Ofrena floral al monument de Pablo Iglesias (Camp de Mart) i a les10.15h, entrega dels premis 1 de maig (Camp de Mart).
A les 12h, manifestació des de la Plaça Imperial Tarraco fins al balcó del Mediterrani i a les 13h, vermut a la seu d’UGT de Tarragona (c/ Ixart, 11 4a planta).
Podeu consultar el cartell aquí.
– Lleida: 
10h, Ofrena floral al monòlit de Pablo Iglesias  als Camps Elisis.
A les 10.45h, homenatge a les afiliades i afiliats que al 2022 compleixen 65 anys i a les persones que fa 25 anys que estan afiliades a la UGT. A continuació, a les 12h manifestació des de la Plaça del Treball fins a a la Plaça de la Paeria. En acabar, vermut popular.
Podeu consultar el cartell aquí.
– Tortosa:
10.30h, Homenatge a Rafel Vidiella al seu monument al Parc de la Fira de Tortosa.
A les 11.15h piscolabis a la seu del sindicat a Tortosa i a les 12h, manifestació des de la Plaça del Carrilet a la plaça de l’ajuntament de Tortosa.
Podeu consultar el cartell aquí.
– Igualada:
11.30h, Concentració i manifestació al Pg. de Mossèn Jacint Verdaguer amb el Carrer de Sant Magí, a Igualada. A les 12h, vermut popular.
Podeu consultar el cartell aquí.
UGT Informa barra inferior nueva

Los comentarios están cerrados.