Participa en un Primer de Maig històric!

cartell_1maig

Company/companya,

Enguany, que celebrem els 130 anys de la fundació de la UGT a Barcelona, també commemorem els 100 anys de l’aprovació de la jornada laboral de 8 hores a Espanya, una fita històrica i una de les primeres grans victòries de la classe obrera organitzada, ja que si avui treballem 8 hores ho devem a la vaga dels treballadors i treballadors de La Canadenca, també a Barcelona.

Si alguna cosa ens ensenya la història és que les conquestes socials mai venen soles, que s’han de guanyar amb organització, reivindicació i mobilització. I que, a més, la lluita ha de ser permanent per defensar els drets aconseguits, sempre en perill. Per això, enguany hem de sortir als carrers de tot Catalunya per continuar exigint la derogació de la reforma laboral, que ha enfonsat el nostre mercat de treball en una absoluta precarietat, i recuperar els drets laborals, salarials i de negociació col·lectiva que ens han arrabassat.

Dimecres, Primer de Maig, la UGT i CCOO de Catalunya hem convocat manifestacions a tot el territori sota el lema “+DRETS +IGUALTAT +COHESIÓ. PRIMER LES PERSONES”. A continuació trobaràs tots els actes:

BARCELONA 11.30h Manifestació des de la plaça Urquinaona / Ronda de Sant Pere per tota la Via Laietana. 13.30h Després de la manifestació, us esperem a tots i totes a la botifarrada davant de la nostra seu de la Rambla del Raval.

GIRONA 12h Manifestació des de la plaça Independència fins a la plaça del Vi.

LLEIDA 10h Ofrena floral al monòlit de Pablo Iglesias als Camps Elisis. 10.45h Homenatge als jubilats i jubilades de l’any i als afiliats i afiliades que compleixen 25 anys d’afiliació. 12.00 h Manifestació des de la plaça del Treball fins al Parc de Santa Cecília.

TARRAGONA 9h Homenatge a Pablo Iglesias, Camp de Mart. 10h Esmorzar ugetista a la seu de Tarragona (c. Ixart, 11). 12h Manifestació des de la plaça Imperial Tarraco fins al balcó del Mediterrani.

TORTOSA 10.30h Homenatge a Rafel Vidiella a l’Olivera, monument en honor seu al Parc de la Fira de Tortosa. 11.15h Piscolabis a la seu del sindicat a Tortosa (c. de la Ciutadella, 13). 12h Manifestació de la plaça del Carrilet a la plaça de l’Ajuntament de Tortosa.

IGUALADA 12h Concentració al passeig Verdaguer / c. de Sant Magí

T’hi esperem!!

Los comentarios están cerrados.