La presidenta del Comitè d’Empresa PDI-Laboral de la Universitat de Girona I els delegats d’UGT

La presidenta del Comitè d’Empresa PDI-Laboral de la Universitat de Girona I els delegats d’UGT

COMUNICA

La seva posició en contra de les Taxes de reposició decretades pel Govern Espanyol que impossibiliten la consolidació del Professorat de les Universitats, en general i de la UdG en particular.

Reclama una proposta, pel conjunt de les Universitats Públiques Catalanes, que permeti transformar els actuals contractes temporals del PDI-Laboral (amb més de 3 anys de contracte postdoctoral a temps complert i amb acreditació de recerca) a contractes permanents.

Exigeix el compliment del Conveni Col·lectiu de PDI-laboral de les UUPP que recull la necessitat de desenvolupar Plans d’Estabilització en el sí de les universitats i amb els Comitès d’empresa del PDI-L.

Aquest comitè va sol·licitar a l’equip Rectoral actual, després de ser elegit, un Pla d’estabilització pels Lectors (contractats abans o fins el 2011 inclòs).

DEMANA

Que als Lectors (contractats abans o fins el 2011 inclòs) que esgoten contracte aquest any  i els Visitants (falsos visitants) que acaben el contracte aquest any (del període màxim de 3 anys), se’ls hi apliquin les mateixes condicions de promoció a Agregats, o agregats temporals, que la UdG havia aplicat fins ara.

Un Pla d’estabilització pels Agregats “interins” ,  intentant treure també places d’agregat que no sigui per la via Serra Hunter.

L’Avaluació i cobrament trams recerca i docència dels agregats “interins”.

PREGUNTA

  • Quines possibilitats o limitacions tenen els Departaments de fer nous Lectors?
  • Quants ex Ramon y Cajal  hi ha a la UdG?  Quina previsió o propostes hi ha per incorporar-los en determinats departaments?
  • S’ha estudiat l’impacte a llarg termini de la inclusió de les figures d’investigador ordinari i Director d’Investigació a la UdG?
  • Quants Agregats Interins hi ha a la UdG ara?
  • La figura contractual dels associats mèdics on està contemplada? Com es regula?
  • “Les places de professor vinculat de medicina o, si escau, d’infermeria, convocades en desenvolupament de concerts en vigor entre la Universitat de Girona i les institucions sanitàries”

Demanem el conveni que regula aquestes places

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*