Recuperació part de paga extra i dies de gaudi

Com tots recordareu, al llarg del 2012 el PAS de les universitats van veure minvades les seves condicions laborals per imperatiu legal (Reforma Laboral) i les universitats, segons les seves pròpies paraules, es van veure obligades a aplicar unes retallades que els venien imposades externament.

Actualment, arran de la publicació del RDL 10/2015 de 11 de Setembre, en el qual es reconeix l’esforç dels empleats públics en la recuperació econòmica i el caràcter temporal de les mesures aplicades en el RDL 20/2012 de 13 de juliol, es recuperen part de les retallades i algunes condicions de treball, en concret:
1.- Recuperació de 48 dies o el 26.23% de la paga extraordinària 2012
2.- Recuperació d’1 dia d’assumptes particulars (el sisè)
3.- Recuperació de dies d’assumptes particulars per antiguitat
4.- Recuperació de dies addicionals de vacances per antiguitat

Des de la UGT, reclamem a les universitats la recuperació de les retallades exposats i esperem es faci amb la mateixa diligència i rapidesa amb la que per imperatiu legal es van aplicar les retallades.

2 comentaris a “Recuperació part de paga extra i dies de gaudi

  1. Pingback: Contradiccions gerencials (universitats) | UGT a la Universitat de Girona

  2. El que s’ha de demanar es que tornin el 100% del que van treure, i amb el recàrrec pertinent del temps que no em estat reben la paga. El temps també compta, ho no ens descompten de la nòmina els percentatges que corresponen.
    S’ha de demanar el 100X100 amb danys i perjudicis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*