A les Comarques de Girona s’han creat més de 1.500 autònoms des de principis d’any. La xifra més alta dels últims anys

A les comarques de Girona s’han creat més de 1.500 autònoms des de principi d’any, una de les xifres més altes dels últims anys. Però al mateix temps, hi ha hagut un miler de baixes.

Segons la presidenta de la Confederació d’Autònoms de Catalunya, Sandra Zapatero, molts dels nous autònoms es donen d’alta perquè s’han quedat a l’atur i ho veuen com una possibilitat de poder tirar endavant.

Des de principi d’any a les comarques de Girona 1.500 persones s’han fet autònoms, però alhora hi han hagut un miler de baixes. 1.500 persones és una xifra massa alta segons Zapatero que critica que el govern la faci servir com una fórmula per dir que s’està creant emprenedoria.

Per evitar el degoteig de baixes, Zapatero proposa que la quota que paguen els autònoms vagi en funció del que es factura i que qui no arribi al salari mínim, que no pagui quota d’autònoms:

Zapatero diu que a l’estiu es dispara el nombre d’autònoms del sector serveis a les comarques de Girona. De fet, dels 62.000 que hi ha en total, 7 de cada 10 treballen al sector serveis. La construcció i la indústria i, en menor mesura, l’agricultura són altres sectors on creixen els autònoms

Font: entrevista cadena ser Girona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.