Denunciem a la Generalitat que no és suficient el Programa Consolida’t per un col.lectiu de 551.015 autònoms i autònomes a Catalunya

consolidat cat1718

Com sabreu, a Catalunya hi ha actualment un total de 551.015 autònoms i autònomes que no poden optar a programes de Consolidació del seu negoci.

La CTAC-Autònoms, participa en la 5ª edició del programa Consolida’t per als autònoms i autònomes de Catalunya!

Avui, 54 participants  estan gaudint de forma totalment gratuïta de formació, amb docents experts en temàtiques específiques, que estem desenvolupant durant el 2018 arreu.

Els nostres participants autònoms i autònomes, gaudeixen de sesions d’assessorament/mentoring personalitzades i individuals per poder enfortir, re organitzar i trobar l’equilibri del seu negoci, així com adaptar l’aprenentatge formatiu a les necessitats dels autònomes i autònomes en l’actualitat.

A la CTAC Representem i defensem els interessos professionals, socials i econòmics dels autònoms enfront de l’agressivitat econòmica de les grans estructures empresarials i la inexistència d’una protecció social adequada.  I per tant actuem  davant de les administracions públiques i entitats privades com a organització de caràcter consultiu i reivindicatiu per a la  millora de les condicions professionals i, en general, elevar el nivell de qualitat de vida d’aquest col•lectiu.

En aquest sentit, falten més polítiques actives de consolidació i ajuts directes, ja que molts i moltes persones que decideixen autoocupar-se, es veuen en la necessitat de treballar sota la precarietat, per això trobem un alt grau de mortalitat que oscil.la entre els 4 i 14 mesos. Volem autònoms amb garanties i un treball digne!

 

Demanem a la Generalitat de Catalunya, que aposti seriosament i rigorosament, pel conjunt del nostre col.lectiu i ajudi de debò, aquells que cada dia “aixequen les persianes” als nostres barris, pobles i ciutats, així com als col·lectius més desfavorits com, dones, joves i persones majors de 55 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada