L’ENCARIMENT DE L’ENERGIA ELÈCTRICA DISPARA LES FACTURES DELS AUTÒNOMS I AUTÒNOMES MÉS DEL 25% RESPECTE Al MATEIX MES DEL 2019

luz• LES DESPESES ELÈCTRIQUES JA SUPOSEN PROP D’UN 20% DE LES DESPESES GENERALS

• DE MITJANA, UN PETIT ESTABLIMENT D’HOSTALERIA O ALIMENTACIÓ, PAGARÀ AQUEST MES 55€ MÉS

La desproporcionada pujada dels costos energètics tindrà una especial repercussió en aquells autònoms amb activitats econòmiques en les quals s’utilitzen equips de refrigeració per a la conservació de productes peribles o begudes.

Des de la nostra Organització, pensem que només hi ha una via si volem que les elèctriques deixin de fer aquesta autentica i dramàtica extorsió al conjunt de la societat. Ja està bé de pal·liatius amb un sector que pràcticament ha convertit en ostatges a la totalitat dels ciutadans del nostre país, però especialment als autònoms amb establiments oberts al públic.

Una alternativa és l’ auto proveïment energètic, sens dubte, és la mesura que s’ha de posar en marxa de manera urgent des dels Governs. A més, no sols suposaria un estalvi econòmic, també fomentaria la competitivitat de les petites activitats econòmiques”.

Només es necessiten decisions polítiques valentes i aprofitar part dels recursos econòmics que vindran d’Europa a través dels programes de reactivació econòmica, per a convertir al nostre país en un veritable exemple d’eficiència i eficàcia en l’aprofitament dels recursos naturals.

Aquesta ha de ser una de les principals estratègies que s’han de perseguir des del Ministeri per a la Transició Ecològica, i estem convençuts que una política d’incentivació de la inversió suposaria una veritable revolució en el nostre col·lectiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada