Línia d’ajuds per autònoms i autònomes de Barcelona #LLANÇAT

llançat2018

La CTAC Autònoms d’UGT, promotora l’any 2016 d’aquest ajuds per autònoms i autònomes “#llançat”, avui amb d’altres entitats, ens han presentat la nova linia d’ajudes que a partir del proper dilluns 28 de maig ja es podràn sol.licitar i fins el 30 de juny a Barcelona Activa

El Treball Autònom a la Ciutat de Barcelona ho fa de forma molt moderada. Em de tenir en compte que la Ciutat de Barcelona té una estabilitat de 119.400 activitats econòmiques, i unes 2.500 de rotatòries i precàries que tenen un alt grau de mortalitat que oscil.la entre els 4 i 14 mesos. Malgrat molts d’ells no generen ni l’equivalent al Salari Mínim Interprofessional.

La Ciutat de Barcelona representa el 22,08% del Treball Autònom vers Catalunya.

Avui tenim a la Ciutat 121.665 activitats, que prop de 70.000 son Persones Físiques: Autònoms i autònomes als barris, que tots generen major o menor riquesa a la ciutat.

Em demanat a Ada Colau – alcaldessa de Barcelona, i en Gerardo Pisarello, -Primer tinent d’alcaldia, que aquesta ajuda sigui una política irreversible i de millora continua en funció de les necessitats del col.lecitu.

També tenir molta cura amb l’explotació i desubicació laboral de les #plataformesdigitals.

També, em aprofitat per possar de manifest el desordre amb els “manters” i el mal que produeix als comerços dels barris, que representen el 15% del PIB de la ciutat.

Reduïr la burocràcia per la reducció del 10% en la taxa de residus sòlids, i poguem signar acords de cooperació.

Em alertat de la inflexibilitat de les llicències de les terrasses als bars i cafeteries de la ciutat, així com la competència de les VTC als 10.500 taxistes de l’àrea metropolitana.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.