Publicada la convocatòria per sol·licitar ajudes a autònoms i empreses del sector turístic a catalunya.

AJUDES TURISMEEl Departament d’Empresa i Coneixement,  ha publicat avui al DOGC la convocatòria l’ajuda a autònoms i empreses del sector turístic a Catalunya. L’objectiu de les subvencions és donar suport a les persones autònomes així com a les empreses del sector turístic i d’interès turístic de Catalunya.  D’aquesta manera es pretén mantenir l’activitat d’aquestes persones i garantir la seva supervivència davant la situació provocada per la COVID-19.

Persones o entitats beneficiàries

Poden ser persones beneficiàries d’aquesta subvenció les persones professionals autònomes i les empreses turístiques donades d’alta en el cens de l’impost d’activitats econòmiques que desenvolupin activitats en el sector turístic i que estiguin incloses en alguna de les categories recollides en els capítols III, IV, VI i VII del títol III de la Llei 13/2002, de 21 de juny, de turisme de Catalunya:

  • A guies de turisme de Catalunya habilitats.
  • A titulars d’establiments d’allotjament turístic: establiments hotelers, apartaments turístics, càmpings i establiments de turisme rural.
  • A agències de viatges.
  • A establiments i activitats d’interès turístic: persones o empreses que contribueixen a dinamitzar i promoure el turisme i afavoreixen les estades al territori tot enriquint l’experiència dels visitants als quals principalment adrecen les propostes, com ara congressos i turisme de reunions; rutes guiades, culturals, sortides de coneixement del patrimoni i el medi natural i excursions; senderisme, cicloturisme, enoturisme, ecoturisme; activitats aquàtiques i nàutiques; activitats desenvolupades en parcs de natura, aquàtics i temàtics.
  • A les persones explotadores d’habitatges d’ús turístic.

Terminis per la sol·licitud

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

El termini de sol·licitud d’inicia el dia 26 de novembre a les 9h00 fins el 30/12/2020 a les 14.00h

Preguntes freqüents AQUÍ

Per més informació: http://canalempresa.gencat.cat/ca/integraciodepartamentaltramit/tramit/PerTemes/Subvencions-per-a-autonoms-i-empreses-del-sector-turistic-de-Catalunya-afectats-economicament-per-la-COVID-19-Agencia-Catalana-de-Turisme

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada