Quins impostos he de presentar com autònom/a aquest 3er Trimestre?

recordatori impostos

Declaració trimestral de l’IVA, havent de presentar el model 303 fins al dia 20 d’octubre. Si tributes en mòduls hauràs de presentar la part relativa al règim simplificat d’IVA en el model 303. Si realitzes operacions intracomunitàries també hauràs de presentar el model 349.

Declaració trimestral de l’IRPF, havent de presentar el model 130 si tributes per estimació directa o en el 131 si tributes per mòduls, fins al dia 20 d’octubre.
Declaració trimestral de retencions i ingressos a compte en cas d’haver-les efectuat. Hauràs de presentar aquestes declaracions si tens treballadors contractats, si subcontractes a altres professionals autònoms que et passin factures amb retencions del IRPF o si tens llogat un local o oficina la factura de la qual inclogui retenció.

En aquests casos, trimestralment hauràs de presentar el model 111 (retencions a treballadors i professionals) o el model 115 (retencions de lloguers) i pagar a Hisenda l’import de la retenció que figura en les nòmines dels teus treballadors, en les factures dels teus col·laboradors autònoms o en la factura del teu local. El termini és fins al dia 20 d’octubre!

 

Pots contactar-nos si tens cap dubte: ctac@catalunya.ugt.org o bé 93 327 14 98

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.