Resolució obligació de l’ús de mascareta fins i tot respectant distància de seguretat.

obligacio mascaretesResolució SLT/1648/2020, de 8 de juliol, per la qual s’estableixen noves mesures en l’ús de la mascareta per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19

Us adjuntem la Resolució que es va aprovar ahir a la reunió del PROCICAT (Protecció Civil de Catalunya) a proposta del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Amb la finalitat d’aprofundir en la necessitat de fomentar els comportaments compromesos en la lluita contra la pandèmia, i en especial, en l’ús de la mascareta com a mesura de protecció individual i col·lectiva en el desenvolupament de les activitats que poden generar més risc de transmissió, aquesta Resolució estableix  l’ús obligatori de mascareta, fins i tot quan es respecti la distància de seguretat. Recordem que aquesta obligació afecta totes les persones de sis anys en endavant a la via pública, en els espais a l’aire lliure i en qualsevol espai tancat d’ús públic o que es trobi obert al públic.

Aquesta Resolució atribueix als ajuntaments i a l’Administració de la Generalitat de Catalunya les funcions de vigilància, inspecció, control i sanció de l’incompliment de les mesures establertes.

Accedeix a la resolució.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.