VALOREM MOLT POSITIVAMENT LA MESURA DE SUBVENCIÓ PER ELS AUTÒNOMS I AUTÒNOMES DE LA CIUTAT DE BARCELONA

img1475162982384Ahir, el segon tinent d’alcalde d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni – Ajuntament de Barcelona -,junt el seu equip i convidada la nostre Entitat, S’ha presentat als medis la línia de subvencions per el foment de l’inici de nova activitat econòmica per a treballadors i treballadores autònomes.

Els aspectes més destacats de la mesura “Barcelona zona zero”, permeten acreditar despeses vinculades amb l’activitat pel que fa al primer any fiscal de l’activitat; tals com:

Quotes a la Seguretat Social.

Tributs i preus públics (taxes, llicències, obres, …)

Despeses de gestoria i assessorament.

Arrendaments de locals o despatxos.

Mesures que la nostre organització venia reivindicant des de feia molt temps, i per fi s’han posat algunes en marxa, ja que una part important del Treball autònom es concentra a Barcelona.

Cal destacar que no es una “llosa” per uns i una “millora” per altres, sinó que es un ajut per tothom. El que té en compte son aquells col·lectius més vulnerables que venim defensant fa temps com els Joves, i els que es troben en edats de 45 a 55 anys d’edat. Aquest col·lectius tenen greus dificultats per fer inserció en el mercat de treball, per això considerem que serà ben rebuda per aquests col·lectius.

Des de la CTAC continuarem lluitant per que es duguin a terme altres mesures amb l’objectiu d’evitar entrebancs i facilitar el manteniment del treball autònom.

Així mateix, la CTAC està treballant amb d’altres Ajuntaments per encaixar mesures que facilitin l’emprenedoria.

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.