Celebrada la Iª Conferència Ordinària del Sector Nacional Ferroviari

conferencia_ordinaria

Ahir dimecres, 19 de novembre, es va celebrar a l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona la Iª Conferència Ordinària del Sector Nacional Ferroviari, on es van elegir els membres al proper Comitè Nacional Constituent de la Federació de Serveis per a la Mobilitat i el Consum de la UGT de Catalunya en representació del sector.

La Conferència va aprovar el document de Política Sectorial, on és defineixen les línies de treball a seguir durant el present mandat, i les tres resolucions que es van presentar relatives al Transport Ferroviari i els Centres Logístics, la creació de noves infraestructures entre les ciutats de Reus i Tarragona i l’adaptació de les estacions de Catalunya per les persones amb mobilitat reduïda.

Durant el desenvolupament de la mateixa, el responsable nacional del sector, José Bravo, va fer un repàs als temes fonamentals que afecten els treballadors i treballadores de l’àmbit ferroviari català.

Finalment, el responsable del Sector Federal Ferroviari, Ángel Ruiz, va cloure l’acte centrant la seva intervenció en el model ferroviari que defensa la UGT.

Comments are closed.