Ets aquí
Inici > General > Acte per la LLibertat de la Dolors Bassa

Acte per la LLibertat de la Dolors Bassa

Diari de Girona  7/11/17

«La Dolors és nostra, la volem aquí entre nosaltres i no hi ha cap motiu perquè continuï a presó»

Més de 200 persones assisteixen a l’acte convocat per la UGT per demanar l’alliberament de la consellera cessada i la resta d’empresonats

Acte per reclamar l´alliberament de Dolors Bassa a Girona

«La Dolors és nostra, la volem aquí entre nosaltres i no hi ha cap motiu perquè continuï a presó»

Més de 200 persones han assistit a l’acte convocat per la UGT per demanar l’alliberament de la consellera Dolors Bassa, destituïda en aplicació del 155, i de la resta d’empresonats. Sindicalistes, polítics –sobretot d’ERC– i gironins han omplert la sala d’actes de la Casa de Cultura per posar de relleu “la força tranquil·la i la serenor” de Dolors Bassa, i per criticar “la regressió” en què ha entrat la democràcia a l’Estat.

“La Dolors és nostra i la volem aquí; no hi ha cap motiu perquè continuï empresonada”, ha dit el secretari general de la UGT a Girona, Xavier Casas, que la va rellevar en el càrrec. “No estem davant una demanda de clemència sinó de justícia”, ha afirmat el secretari general del sindicat a l’Estat, Josep Maria Álvarez. . “Hem plorat molt aquests dies, però aquest no és un plor de derrota, sinó de dignitat i esperança”, ha afegit el secretari general de la UGT a Catalunya, Camil Ros.

Adjuntem enllaç del video que es passar a l’acte:

Homenatge Dolors Bassa

Top