Ets aquí
Inici > General > TAULA RODONA “LLENGUA DE SIGNES CATALANA, ACCESSIBILITAT I INCLUSIÓ”

TAULA RODONA “LLENGUA DE SIGNES CATALANA, ACCESSIBILITAT I INCLUSIÓ”

TAULA RODONA “LLENGUA DE SIGNES CATALANA, ACCESSIBILITAT I INCLUSIÓ”

La UGT de Comarques Gironines organitza la taula rodona “Llengua de signes catalana, accessibilitat i inclusió” amb representants d’entitats que treballen en la inclusió social, el suport a les persones amb discapacitat i la formació.

L’activitat tindrà lloc a Girona el divendres 9 de febrer, a les 17 h a la Sala Carles Rahola (passatge d’Aristides Maillol, Edifici de la Generalitat), i s’hi abordaran qüestions com ara les barreres a l’hora de difondre i usar la LSC en àmbits com l’educatiu i el laboral, i la relació entre aquesta llengua, la inclusió i l’accessibilitat. També es donaran a conèixer experiències d’èxit al voltant de la LSC.

Josep Calataiud, director dels Serveis Territorials a Girona del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, presentarà l’acte i Maxi Rica, secretari general de la UGT de les Comarques Gironines moderarà la taula, que comptarà amb les intervencions de Josep Bécares, coordinador de projectes de la Fundació MIFAS, Teresa Vila, presidenta de l’Associació Gironina de Sords i professora de LSC i Montse Bagué, coordinadora d’IDFO Comarques Gironines.

Després de la taula rodona, a les 19 h, s’oferirà una visita comentada a l’exposició “Parlar és a les teves mans. Llengua de signes catalana”, creada per la Secretaria de Política Lingüística i que fins al 14 de febrer encara es pot veure a Girona, a l’Espai Santa Caterina. Totes les activitats comptaran amb interpretació en LSC.

Top