Ets aquí
Inici > General > EMERGÈNCIA CLIMÀTICA – “VAGA MUNDIAL PEL CLIMA 27 SETEMBRE”

EMERGÈNCIA CLIMÀTICA – “VAGA MUNDIAL PEL CLIMA 27 SETEMBRE”

Des de la UGT , conscients de la situació d’emergència climàtica, recolzem i participem activament a la Manifestació “Vaga Mundial pel Clima”, el 27 de setembre de 2019 a Girona 

 

Ens hem adherit, també, al manifest internacional  i estem participant en les reunions de preparació d’aquest acte, que fa una crida a la ciutadania a manifestar-se i a realitzar accions reclamant el reconeixement de l’estat d’emergència climàtica.

 

Exigim als governs mesures serioses, concretes i immediates per reduir a zero l’emissió de gasos d’efecte hivernacle i reclamem, alhora, la nostra participació com a persones treballadores en una negociació per a una transició justa davant els grans reptes globals com l’emergència climàtica. Volem compromisos polítics reals, vinculants i amb assignació pressupostaria suficient per a fer-hi front de forma immediata.

 

Com a sindicat, i perquè la mobilització sigui tot un èxit, fem extensiva aquesta crida a tots els ciutadans i ciutadanes i a les persones treballadores, animant-vos a organitzar actes reivindicatius als vostres centres de treball.

 

Volem recordar que a Catalunya, com a regió de la Mediterrània, tenim territoris molt sensibles a les conseqüències del canvi climàtic i els efectes ja són visibles i notables en molts dels nostres ecosistemes i economies locals.

 

Top