Ets aquí
Inici > General > 29 de setembre, concentració a Barcelona contra les violències masclistes  

29 de setembre, concentració a Barcelona contra les violències masclistes  

Aquest dissabte, 29 de setembre, la xarxa Novembre Feminista, de la qual el nostre sindicat forma part, es mobilitza una altra vegada contra les violències masclistes.

Aquesta setmana hi ha hagut quatre assassinats més, dos de les víctimes eren menors, que se sumen a les setanta-sis víctimes que hi ha hagut per violència masclista des de començament d’any a l’Estat.

Davant aquesta realitat demolidora, us animem a participar a la concentració d’aquest dissabte, i a la mobilització fins que l’Administració no aporti els recursos suficients per dotar de mesures que garanteixin les vides de les víctimes de violències masclistes.

L’eradicació de les violències masclistes ha de ser un tema central i urgent a resoldre per part dels poders públics i la societat en general. Per visualitzar i denunciar la xacra que suposa l’assassinat de dones i dels seus fills, aquest dissabte ens concentrarem a les 14.00 h a la plaça 8 de Març a Barcelona.

Top