Ets aquí
Inici > General > Obertes les inscripcions per a la X Trobada de Joves d’Avalot, enguany sobre el dret a l’habitatge

Obertes les inscripcions per a la X Trobada de Joves d’Avalot, enguany sobre el dret a l’habitatge

Ja s’han obert les inscripcions per a la X Trobada de l’Avalot – Joves de la UGT de Catalunya, que enguany, sota el títol “Habitatge digne, dret o privilegi?”, abordarà un dels problemesmés importants que patim el jovent: la nostra emancipació i les problemàtiques associades. Preu del lloguer, dificultat amb les hipoteques, sobreendeutament, pisos turístics, èxode rural, alternatives sostenibles… Tot això, el 26 i 27 d’octubre a Vilablareix (a 10′ de l’estació de tren de Girona).

En aquest enllaç trobaràs el programa.

I aquí tens el formulari d’inscripció.

Més info a www.avalot.cat.

Top