Ets aquí
Inici > General > Nou Glossari bàsic de salut reproductiva i prevenció de riscos laborals

Nou Glossari bàsic de salut reproductiva i prevenció de riscos laborals

 

 

L’Oficina Tècnica de Prevenció de Riscos Laborals de la UGT de Catalunya (OTPRL) ha publicat el Glossari bàsic sobre salut reproductiva i prevenció de riscos laborals, que recull els conceptes principals d’aquesta temàtica i que s’adreça a conjunt de delegats i delegades del sindicat, especialment els de prevenció de riscos laborals.

El glossari aplega conceptes com ara agent mutagènic, embaràs de risc, protocol de gestió dels riscos per a l’embaràs i la lactància a l’empresa o treball nocturn, acompanyats de les fonts de referència bàsiques i d’enllaços a materials que permeten aprofundir en cada definició.

Top