Ets aquí
Inici > General > CONCENTRACIÓ SEU D’ERC GIRONA 22/01 TREBALLADORS/ES TSC

CONCENTRACIÓ SEU D’ERC GIRONA 22/01 TREBALLADORS/ES TSC

Aquest divendres ja complerts els 100 DIES des que es va iniciar la VAGA INDEFINIDA del sector del transport sanitari de Catalunya.

La part social reclamem el dret a les mateixes condicions que els treballadors de l’empresa pública SEM, aprovat en la Resolució 940/XII del Parlament de Catalunya, sobre la situació sanitària que detalla per:

 

Elaborar un pla per equiparar progressivament les condicions laborals del personal de transport sanitari a les del personal del Sistema d’Emergències Mèdiques

 

Per aquest motiu ens convoquem novament a la concentració que tindrà lloc divendres 22 de gener enfront de la seu d’ERC a la ciutat de Girona, amb la finalitat d’aconseguir ser escoltats per responsables del partit que lidera la Conselleria de Sanitat en defensa de la resolució que van aprovar al Parlament de Catalunya.

 

La concentració serà el proper DIVENDRES 22 DE GENER DE 2021 DES DE LES 10:30 HORES FINS A LES 12:30 HORES A LA SEU D’ERC A LA CIUTAT DE GIRONA, CARRER ULTÒNIA, 23, l’acte te com a finalitat poder aconseguir el Pla d’Equiparació amb l’empresa publica SEM que ens doni per fi una solució al conflicte, la lluita no s’aturarà (important portar l’armilla).

Per a més informació, contactar amb Javier Hidalgo, President del Comitè Empresa UGT del Transport Sanitari de Catalunya (TSC)  al telèfon 657 18 88 65.

 

EN DEFENSA DEL PLA D’EQUIPARACIÓ, PEL DRET MATEIXA FEINA MATEIXES CONDICIONS LABORALS QUE ELS PROFESSIONALS DE L’EMPRESA PÚBLICA SEM

 

Top