Ets aquí
Inici > General > ENQUESTA ACTUA II :DIVERSITAT LGTBI AL CENTRE DE TREBALL

ENQUESTA ACTUA II :DIVERSITAT LGTBI AL CENTRE DE TREBALL

 

ENQUESTA ACTUA II: “DIVERSITAT LGTBI AL CENTRE DE TREBALL”

Des de la UGT de Catalunya duem a terme el projecte “Diversitat LGTBI a les empreses” des de l’any 2018, i que va néixer de la necessitat de conèixer la realitat que viuen, totes les persones treballadores LGTBI en les empreses.

El teu ajut és essencial en aquesta enquesta ja que ens permetrà conèixer de primera mà el dia a dia en el teu centre de treball, bé com persona part del col·lectiu LGTBI, o com a persona heterosexual que des de la seva experiència quotidiana ens doni l’opinió per poder detectar i treballar activament contra qualsevol tipus de discriminació.

Per aquest motiu la teva opinió és importantíssima i ens serà de gran utilitat, i per això t’agraïm enormement la teva participació.

No has de ser una persona gai, lesbiana, transsexual, bisexual per reconèixer una discriminació, per ser-ho, a la feina per detectar si l@s nostres company@s en són víctimes, et convidem a contestar aquesta enquesta sobre diversitat LGTBI a la feina
Top