Ets aquí
Inici > General > #ARA TOCA – CONCENTRACIÓ 18 Febrer

#ARA TOCA – CONCENTRACIÓ 18 Febrer

La UGT de Catalunya i CCOO de Catalunya vam comvocar el dijous  18 de febrer un seguit de concentracions arreu del territori sota el lema ‘Ara toca’.  

 

Denunciem que les patronals i els governs estan impedint mesures estratègiques i essencials per garantir la igualtat social i la distribució de la riquesa. No podem permetre que el cost de la crisi es carregui, una vegada més, sobre la classe treballadora. Per això:

  • Reclamem al nou Parlament de Catalunya que activi immediatament l’aprovació dels pressupostos. Cal reactivar l’economia per mantenir l’ocupació i generar nous llocs de treball de qualitat, per reforçar el sistema sanitari i les residències de persones grans o dependents, i per protegir 1.700.000 persones del risc de pobresa, ampliant ajuts i la renda garantida de ciutadania.
  • Reclamem al Govern estatal que compleixi els seus compromisos respecte de l’augment del salari mínim interprofessional i que derogui les reformes laborals i també la reforma de les pensions del 2013.
  • Reclamem a tots dos governs que no restin inactius davant de situacions insostenibles, com l’abús de les plataformes digitals, la situació de les treballadores de la llar i les cures, el treball agrari o el col·lapse dels sistemes d’ocupació.
  • La negociació urgent de plans de xoc per als sectors del turisme, l’hostaleria, la indústria, l’agrari i els serveis públics.

  

 

Top