Ets aquí
Inici > General > L’ATUR ENTRE JOVES DE 20 I 24 ANYS HA CRESCUT EN MÉS DEL 57% EN EL DARRER ANY A LES COMARQUES GIRONINES

L’ATUR ENTRE JOVES DE 20 I 24 ANYS HA CRESCUT EN MÉS DEL 57% EN EL DARRER ANY A LES COMARQUES GIRONINES

A les comarques gironines l’atur registrat en joves menors de 30 anys és de 9.631 persones, el 18,88% del total. Amb aquesta pandèmia , aquest atur registrat entre el jovent ha crescut en més del 50%. Especialment dramàtica per al jovent d’entre 20 i 24 anys, amb un increment del 57,12% de l’atur registrat.

La pandèmia ha perjudicat especialment al jovent, fent que la nostra generació sigui la que té major risc de patir exclusió social.

Avui dijous 22 d’abril l’Avalot-Joves de la UGT de Catalunya i UGT Comarques Gironines hem escenificat a les escales de la Catedral de Girona “enterrament del jovent de la classe treballadora”, en una acció reivindicativa en què s’ha presentat  l’Informe “Generació enterrada”, que fa una radiografia de la situació actual i posa en relleu com la pandèmia està perjudicant especialment a les joves.

 

                 

                 

 

Top