Ets aquí
Inici > General > ‘Desenterrant el silenci: Antoni Benaiges, el mestre que va prometre el mar’

‘Desenterrant el silenci: Antoni Benaiges, el mestre que va prometre el mar’

El proper divendres, 31 de març, la UGT de Catalunya organitza un acte amb motiu de l’exposició fotogràfica “Desenterrant el silenci: Antoni Benaiges, el mestre que va prometre el mar”, que acull el Museu Arqueològic Comarcal de Banyoles.

L’acte, que tindrà lloc a les 11.30 hores, comptarà amb les intervencions de Jordi Congost, regidor d’Esports, Habitatge, Programa de Barris, Recursos Humans i alcalde accidental de Banyoles; Xavier Casas, secretari general de la UGT Comarques Gironines; Sergi Bernal, comissari de l’exposició; Javier Giménez, mestre, afiliat a FETE-UGT des de l’any 1979 (ha treballat aspectes de memòria històrica a l’àmbit del sindicalisme i la renovació pedagògica vinculada a les terres de Lleida), i Camil Ros, secretari general de la UGT de Catalunya.

Antoni Benaiges va ser un mestre català de la República i sindicalista de FETE represaliat pels feixistes l’any 36. Aquí trobareu més informació.

 

Top