L’Associació ART GÜELL d’artesans, s’integra a la CTAC-Autònoms.

IMG-20190522-WA0006

La Presidenta de la Unió de Treballadors Autònoms de Catalunya, CTAC-Autònoms, Sra. Sandra Zapatero i el Sr. Carlos Eduardo Vendakis, President de l’Associació Art Güell, han signat aquest matí, un acord de col.laboració amb l’objectiu de millorar les condicions d’informació i suport del col.lectiu d’artesans a Catalunya.

ART GÜELL, és una Associació de caràcter nacional, que agrupa els professionals artesans, que organitzen el seu treball per compte propi.

La seva finalitat principal és la promoció i divulgació de treballs dels diferents col.lectius d’artesans que ja existint, tenen dificultats per donar a conèixer les seves obres.

El col.lectiu reivindica, que necessita que es fomenti aquesta dificultat de promoció de les seves obres, i també la lentitud administrativa de les seves llicències municipals.

Amb aquest nou conveni, la CTAC-Autònoms, defensarà els interessos de les autònomes i autònoms artesans, al si dels seus programes reivindicatius i en la negociació que mantingui amb les administracions públiques competents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.