Ets aquí
Inici > General > CATALUNYA HA PERDUT 8 POSICIONS EN LA QUALITAT DEL MERCAT LABORAL

CATALUNYA HA PERDUT 8 POSICIONS EN LA QUALITAT DEL MERCAT LABORAL

Laatur UGT de Catalunya ha presentat aquest matí en roda de premsa l’Índex de Qualitat del Treball de Catalunya, un nova eina creada pel nostre sindicat amb la voluntat de fer un seguiment sobre l’avenç o el retrocés en la millora de la qualitat del mercat de treball. D’aquesta manera podem quantificar i qualificar, per primer cop, si realment estem sortint de la crisi i com ho estem fent.

En aquest primer informe s’ha estudiat com ha evolucionat aquest indicador en el període 2006-2016 i s’ha determinat la posició de l’índex per a cada any, és a dir, en un rànquing d’11 posicions. En concret, l’informe conclou que Catalunya ha perdut 8 posicions d’aquest rànquing pel que fa a la qualitat del seu mercat laboral des de l’inici de la crisi.

Per a elaborar aquest rànquing s’han utilitzat un total de 30 indicadors agrupats en quatre dimensions: accés i manteniment al mercat de treball, condicions laborals, protecció social de la desocupació i bretxa de gènere.

En aquest enllaç podeu consultar l’informe Índex de Qualitat del Treball a Catalunya 2006-2016.

Top