Ets aquí
Inici > General > 17 d’octubre, acte davant del Síndic de Greuges amb motiu del Dia internacional per l’erradicació de la pobres

17 d’octubre, acte davant del Síndic de Greuges amb motiu del Dia internacional per l’erradicació de la pobres

El proper dimarts 17 d’octubre, Dia internacional per a l’erradicació de la pobresa, la plataforma Pobresa Zero – Justícia Global organitzem un acte simbòlic amb el lema ‘Contra la pobresa i les desigualtats, exigim els nostres drets!’ en què llegirem en roda de premsa el Manifest 2017.La campanya es basa en el document marc al voltant dels drets que considerem essencials perquè es facin efectius tots els que reconeix el nostre ordenament jurídic.

L’acte tindrà lloc davant de la seu del Síndic de Greuges de Catalunya (Passeig Lluís Companys núm. 7, Barcelona), al qual li farem arribar les nostres denúncies, demandes i propostes com a institució que vetlla pel bon funcionament de les administracions i pel compliment de les seves obligacions al servei de la ciutadania.

Enllaç a la web de la campanya.

Top