Ets aquí
Inici > General > La comunitat educativa convoca demà concentracions en defensa de l’escola catalana

La comunitat educativa convoca demà concentracions en defensa de l’escola catalana

Aquests dies hem estat testimonis d’atacs continuats i injustificats a la nostra escola amb l’únic objectiu de desacreditar un dels pilars de la societat catalana des del retorn de la democràcia. I ho fan conscientment, perquè la nostra escola ha cohesionat la societat i ha aconseguit que fos plural i crítica.

Els països totalitaris controlen l’escola perquè és la manera de modelar una societat sotmesa i poc contestatària. Segurament és el que els agradaria, una societat amb un pensament únic.

Davant de les mentides vergonyoses del ministre Dastis i de les declaracions plenes de rancúnia de Xavier Garcia Albiol, l’única resposta és la defensa de la nostra escola, que ha estat, és i volem que sigui un referent de la resta de models escolars de l’Estat i d’Europa.

Des del MUCE –Marc Unitari de la Comunitat Educativa- refusem i condemnem aquestes declaracions que no solament busquen desacreditar la tasca dels docents sinó la recentralització de les competències educatives.

Així queda demostrat que els que acusen d’adoctrinament el que busquen és el control total de l’educació per a modelar els infants de manera que deixin de desenvolupar l’esperit crític i els valors que construeixen una societat plural i moderna.

Davant d’aquests atacs a l’escola catalana, el MUCE convoca concentracions demà dimecres, 25 d’octubre, a les 18 hores davant els ajuntaments de les capitals de comarca de tot Catalunya, sota el lema “No ens toqueu… l’educació!

Top