Ets aquí
Inici > General > La UGT de les Comarques Gironines organitza un acte en suport i per la llibertat de Dolors Bassa

La UGT de les Comarques Gironines organitza un acte en suport i per la llibertat de Dolors Bassa

La UGT de les Comarques Gironines organitza el proper dilluns, 6 de novembre, a les 19 hores, un acte de suport i per demanar la llibertat de la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, i la resta dels membres del Govern de la Generalitat empresonats. Recordem que Dolors Bassa va ser la secretària general de la UGT de les Comarques Gironines entre 2008 i 2015.

L’acte tindrà lloc a l’Aula Magna de la Casa de Cultura de Girona, i comptarà amb la participació de Camil Ros, secretari general de la UGT de Catalunya; Josep M. Àlvarez, secretari general de la UGT, i Xavier Casas, secretari general de la UGT de les Comarques Gironines.

Acte en suport a Dolors Bassa

DIA: dilluns, 6 de novembre de 2017
HORA: 19 hores. A les 18.45 hores, atenció als mitjans.
LLOC: Aula Magna de la Casa de Cultura de Girona (Plaça de l’Hospital, 6, Girona).

Top