Ets aquí
Inici > General > UGT Comarques Gironines crea una bústia per a denúncies de pràctiques discriminatòries i sexistes

UGT Comarques Gironines crea una bústia per a denúncies de pràctiques discriminatòries i sexistes

Avui a  la @UGTgi hem  denunciat la bretxa salarial i la feminització de la precarització laboral a comarques Gironines.

Les dones a Girona cobrem 544 euros menys que un home al mes, com a conseqüència les nostres pensions queden reduides en 441 € menys que els els homes al mes. Aquestes dades ens confirmen el rostre femení de l’atur estructural de comnarques gironines: creix la temporalitat en contractació de gènere, i cau l’atur registrat en més del doble en homes que en dones.

Per aquest empobriment de gènere i perquè UGT ha estat sempre un pioner en la lluita contra les discriminacions, hem obert un canal de comunicació on enviar els dubtes legals, denúncies, problemàtiques, tractes discriminatoris de gènere o per raó de sexe,… de manera anòmina i gratuita. Aquest canal és el següent mail:

proudiscriminacio@girona.ugt.org

 

Top