Ets aquí
Inici > General > L’evolució dels preus accentuen la pèrdua de poder adquisitiu dels salaris i de les pensions

L’evolució dels preus accentuen la pèrdua de poder adquisitiu dels salaris i de les pensions

Més motius per sortir al carrer aquest 17 de març: La inflació anual al febrer a Catalunya és del 1,4% mentre que les pensions tan sols han pujat el 0,25%.

Avui han sortit publicades a l’INE les dades de l’IPC corresponents al mes de febrer, i assenyalen que la taxa interanual dels preus del mes de febrer a Espanya és del 1,1%, cosa que suposa un augment de cinc dècimes de la taxa anual, ja que al mes de gener aquesta taxa va ser del 0,6%.

Segons aquestes dades, la variació de preus interanual del mes de febrer assoleix el 1,4% a Catalunya. En quant a la variació mensual respecte el mes de gener, aquesta és d’un 0,2% a Catalunya i 0,1% a Espanya.

Per províncies la variació de preus respecte el mes anterior es pot comprovar a la taula que ve a continuació.

Top