Ets aquí
Inici > General > +Treball, +Estabilitat, +Salari

+Treball, +Estabilitat, +Salari

DSC_0013
Intervenció de Camil Ros d’UGT Catalunya
DSC_0008
Delegats d’UGT i CCOO de les comarques gironines han assistit a l’assemblea

Un centenar de delegats i delegades d’UGT i CCOO de les comarques gironines han assistit a la jornada “+Treball, +Estabilitat, +Salari” on s’han fet propostes per a la reindustrialització de les comarques gironines. En les intervencions dels ponents d’ambdues organitzacions s’ha destacat la relació entre el sector industrial i el sector serveis. La reactivació industrial també reactiva els serveis i estimula el consum. Només amb millores d’estabilitat laboral i salarial hi haurà millor consum i millor ocupació.

També s’ha destacat la gran temporalitat i precarietat dels contractes celebrats els darrers mesos a les comarques gironines.

 

Deixa un comentari

Top