Ets aquí
Inici > General > La UGT de Catalunya reclama la regulació urgent dels serveis de socorrisme a les platges catalanes

La UGT de Catalunya reclama la regulació urgent dels serveis de socorrisme a les platges catalanes

Davant l’augment dels accidents mortals a les platges catalanes, aquest cap de setmana hem de lamentar dues morts més i un menor ingressat greu, la UGT de Catalunya exigeix a la Generalitat i als ajuntaments catalans la creació urgent d’una normativa que determini les necessitats reals del servei de socorrisme, així com una regulació de les licitacions públiques que sovint són a la baixa, tant pel que fa a les condicions laborals del personal com als mitjans materials de socorrisme.

La UGT de Catalunya demana que, immediatament, es regulin tots aquests aspectes que afecten la seguretat dels usuaris a les platges, tal com ho estan fent a les Balears o a Canàries

Top