Ets aquí
Inici > General > Acord Interprofessional de Catalunya. Necessitem la teva opinió

Acord Interprofessional de Catalunya. Necessitem la teva opinió

Avui engega la consulta perquè els delegats i les delegades de la UGT de Catalunya ratifiquin el preacord del V Acord Interprofessional de Catalunya (2018-2020).

Per a la UGT de Catalunya és molt important l’opinió dels nostres delegats i delegades, perquè la seva participació en processos com aquest són vitals per construir una organització més forta, més transparent i més dinàmica.

L’Acord Interprofessional de Catalunya (AIC) és l’instrument que estableix el marc de la negociació col·lectiva en l’àmbit català i acorda els criteris generals de negociació i l’estructura dels Convenis Col·lectius que es negocien a Catalunya, criteris que després s’hauran de traslladar als convenis, ja siguin d’àmbit català, provincial o d’empresa.

Per llegir els principals plantejaments del V Acord Interprofessional de Catalunya (AIC), cliqueu aquí.

SISTEMA VOTACIÓ

  • Podran votar tots els nostres delegats i delegades i membres de comitès d’empresa i juntes de personal, escollits a l’àmbit territorial de Catalunya, que siguin titulars i es trobin en actiu, així com els membres de les estructures de la UGT i aquells afiliats i afiliades que ho desitgin prèvia inscripció.
  • Només es podrà emetre un vot per persona i no es podrà delegar el mateix.

VOTACIÓ TELEMÀTICA

El període de votació s’iniciarà el dimarts 10 de juliol a les 12 hores i finalitzarà el diumenge 15 de juliol a les 23.59 hores.

Els delegats, delegades, afiliats i afiliades que tinguin el seu correu a les nostres bases de dades rebran un correu electrònic amb l’enllaç per poder votar fins al diumenge 15 de juliol a les 23.59 hores. Aquells que no rebin el correu electrònic, el podran sol·licitar via web.

Els delegats, delegades, afiliats i afiliades que no hagin rebut aquest correu, i també els quadres sindicals que desitgin votar aquest preacord, el podran demanar a través d’aquest enllaç.

 

VOTACIÓ PRESENCIAL

El dia 16 de juliol es procedirà a les votacions presencials a totes les seus de la UGT de Catalunya, amb el criteri que es podrà votar a qualsevol de les seus, amb independència del territori on hagi estat escollit com a delegat.

Barcelona. Rambla del Raval, 29-35 (4a planta), de 9 a 18 h.

Girona, de 9 a 13:30h.

Tarragona, Reus i Valls, de 10 a 14 h

L’Hospitalet de Llobregat, de 9.30 a 13.30 h

Igualada i Vilafranca, de 9 a 13.30 h

Vilanova i la Geltrú, de 9 a 13.30 h i de 16 a 19 h

Cornellà, de 10 a 13 h i de 16 a 18 h

Martorell, de 9.30 a 13.30 h

Badalona, de 10 a 18 h

Mataró, de 9.30 a 15 h

Manresa, de 10 a 14 i de 15 a 18 h

Lleida, de 9 a 15 h

 

Top