Ets aquí
Inici > General > LA UGT COMARQUES GIRONINES DENUNCIA TEMPERATURES MASSA ELEVADES ALS CENTRES D’ATENCIÓ PRIMARIA

LA UGT COMARQUES GIRONINES DENUNCIA TEMPERATURES MASSA ELEVADES ALS CENTRES D’ATENCIÓ PRIMARIA

En alguns centres d’Atenció Primària s’han registrat fins a 38ºC en sales d’espera i consultes.

 

El conjunt de treballadors s’organitzen per aportar sistemes de ventilació propis.

 

La UGT Comarques Gironines denuncia que la Direcció d’Atenció Primària de Girona (DAP) no actua de manera urgent ni eficaç per a solucionar aquests greus problemes que incompleixen la normativa de Salut i Seguretat Laboral.

 

Durant la Junta del Comitè de Salut i Seguretat Laboral del passat 4 de maig, els delegats de la UGT ja van expressar la preocupació que durant aquest estiu es repetissin incidents en els sistemes de refrigeració. La UGT Comarques Gironines va demanar que es realitzessin accions preventives de manera urgent per evitar altes temperatures als centres de treball.

 

Davant l’onada de calor, la UGT demana que el manteniment dels sistemes de refrigeració sigui prioritari per a la DAP, que es revisin tots els centres i es registrin les incidències, que s’exigeixi a les empreses subcontractades que actuïn de manera urgent per a mantenir la seguretat dels treballadors i els usuaris, i que hi hagi una bona planificació per a les diferents entrades estacionals durant l’any.

Top