Ets aquí
Inici > General > NOVA WEB 130 ANIVERSARI DE LA UGT

NOVA WEB 130 ANIVERSARI DE LA UGT

El diumenge, 12 d’agost, celebrem els 130 anys de la fundació de la UGT a Barcelona. Per a conmemorar-ho, la UGT ha organitzat un seguit d’actes que tenen el punt d’inici aquest diumenge dia 12 i s’allargaran fins al setembre de 2019. Tot un any de celebracions per a reivindicar el nostre passat, l’aportació del sindicat a la millora de les condicions socials i laborals del nostre país, i amb la projecció de present i futur.

Per a seguir tota la programació d’actes que tindran lloc amb motiu del 130 aniversari de la UGT, s’ha posat en marxa aquesta web, que us animem a seguir per a estar informats i participar de tot el que hem preparat per a celebrar aquests 130 anys de lluita:

Web 130 aniversari UGT

Top