Ets aquí
Inici > General > Bicicletada popular per la Justícia climàtica

Bicicletada popular per la Justícia climàtica

cartell_A3
Des de la Xarxa pels Drets Socials de Girona, de la qual UGT en formem part, s’ha organitzat una bicicletada pel proper diumenge 29/11 en el marc de participació en la mobilització mundial per la Justícia climàtica en ocasió de la cimera sobre canvi climàtic que se celebrarà a París, per tal d’exigir els canvis polítics, econòmics, socials i tècnics necessaris que garanteixin: la minimització de les emissions de gasos d’efecte hivernacle, que la major part dels combustibles fòssils romandran sota terra i una justícia climàtica real, considerant les persones que sense ser responsables de la degradació ambiental patirien amb major intensitat les seves conseqüències.
El recorregut s’iniciarà a les 10h al pàrquing dels Maristes a Santa Eugènia, i es realitzaràn uns 7 km.
Us animem a participar-hi!

Deixa un comentari

Top